Vacature

Microsoft 365 Consultant

Medior

32-40 uur

Zoetermeer

December 6, 2023

In jouw rol als Microsoft Office 365 Consultant denk jij mee met klanten over uitdagingen en mogelijkheden om te verbeteren. Jij helpt klanten workflows effectiever en efficiënter te maken. Hoe je dat doet? Dát laten we graag aan jou over!

Wij hebben verschillende opdrachten voor je klaarliggen afhankelijk van jouw kennis, ervaring en voorkeur, dus je kan direct aan de slag.

Hoe je dat doet en met wie? Dát laten we graag aan jou over! Jij bent de expert dus bij ons krijg je alle professionele vrijheid en verantwoordelijkheid voor het realiseren van resultaten.

Wat ga je doen bij ons?

Samen met een fantastisch team adviseer je mooie MKB-organisaties tot grote klanten op het gebied van écht moderne cloudoplossingen en hun migratievraagstukken. De ene keer is dat een klein advocatenkantoor, de andere keer een groot drinkwaterbedrijf met 70 locaties.

Jij bent een ondernemende IT-pro die zijn of haar weg wel vindt. Met jouw kennis van Microsoft Office 365 kun jij functionele oplossingen aandragen, die de business beter, goedkoper, slimmer en effectiever maken.

Met jou is het goed schakelen door je uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent daarom het eerste aanspreekpunt voor onze klanten.

Je voelt je comfortabel in een groeiende organisatie waar ondernemerschap, teamspirit en humor de boventoon voert.

Hebben we je al enthousiast gemaakt? Solliciteer onderaan de pagina, we maken graag kennis met je!

Wij bieden jou

 • Vrijheid gecombineerd met professionaliteit. De focus ligt bij ons op output en resultaat;
 • Je werktijden zijn flexibel, op kantoor en soms bij de klant;
 • Een uitstekend salaris, 25 vakantiedagen en we dragen bij aan een goed pensioen;
 • Je krijgt ook een leaseauto, premium laptop en een bijdrage voor een mobiele telefoon;
 • Interne begeleiding en certificeringsmogelijkheden zoals Office 365 (een vereiste om te halen bij ons als je die certificering nog niet hebt);
 • Een baan als hobby! Dagelijks frgezamenlijke lunch, teamuitjes en een sportvergoeding;
 • En niet om op te scheppen, maar we hebben 21 echt leuke IT Engineers als collega’s!
 • “Leuke klanten, gezellige uitjes en korte lijnen binnen de organisatie. Bij Aumatics voel je de waardering voor wat je doet.”

Wat vragen we van jou

 • Jij hebt een sterke drive voor innovatie, je wil jouw kennis vergroten en verder ontwikkelen als Microsoft 365 Consultant dit maakt jou echt onmisbaar:
 • Een paar jaar ervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
 • Een oplossingsgerichte werkwijze, kun je op hoog niveau meedenken en ben je adviesvaardig;
 • Commerciële skills om nieuwe kansen te creëren, constateren en te benutten;
 • Goede beheersing van de Engelse of Nederlandse taal;
 • 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Wat Aumatics anders maakt als Cloud System Integrator

Bij Aumatics geen strakke protocollen of dwingende structuur. Wij halen onze energie uit de informele werksfeer, humor en enthousiasme. Nieuwe innovaties in de IT, producten en uitdagingen: ze intrigeren ons en ze zetten ons op het spoor voor écht eigentijdse oplossingen voor onze klanten.

Dat blijft niet onopgemerkt! We worden geprezen om onze klantvriendelijkheid en korte oplostijden. We kennen onze klanten en vragen niet om klantnummers. We zijn immers persoonlijk en begrijpen dat als klanten ons bellen, ze snel geholpen willen worden.

 

 

By the way...

 • Wij scannen jouw social media
 • Er kan eventueel een psychologische test plaatsvinden
 • De aanvraag van een VOG is vast onderdeel van de procedure

Heb je interesse? Spreekt Aumatics jou ook aan? Laten we om de tafel gaan! Zo ontdekken we of we een match hebben. Stel je vraag of reageer direct!

Verhalen van hier: API op maandag, IPA op vrijdag

Kelt Landman: ‘Aumatics heeft mij kansen en vertrouwen gegeven’

Kelt Landman: ‘Aumatics heeft mij kansen en vertrouwen gegeven’

Mijn carrière bij Aumatics begon met een stage als MBO ICT beheerder. Dit betrof een meeloop stage. Na mijn stage bij Aumatics ben ik afgestudeerd als MBO ICT beheerder en ben ik gestart met de bachelor Bedrijfskunde. Tijdens mijn studie ben ik contact gebleven met...

Werken op het niveau van de grotere namen, maar dan flexibeler

Werken op het niveau van de grotere namen, maar dan flexibeler

‘Bij Aumatics heeft de informele cultuur de overhand, en dat werkt voor mij. Een plek waar je jezelf kunt zijn. Waar je niet de hele dag in pak hoeft rond te lopen of waar je moet opletten wat je doet of wat je zegt. Je kan dus lekker bezig zijn met de dingen die er...

Timo: ‘Veelzijdig werk in een goede werksfeer’

Timo: ‘Veelzijdig werk in een goede werksfeer’

Ben je op zoek naar een afwisselende baan in de IT? Die vind je bij ons, zonder twijfel. Door de samenwerking en het collegiale contact op de werkvloer heeft iedere dag iets bijzonders. En als ik een voorspelling mag doen: de komende tijd hebben wij uitdagingen...

Xander Bok: ‘We zijn hier niet van het micromanagement’

Xander Bok: ‘We zijn hier niet van het micromanagement’

Bij Aumatics geef je voor een groot deel zelf invulling aan je projecten. De grote lijnen worden uitgezet en daarna is het aan jou. Omdat je zelf verantwoordelijk bent voor het eindresultaat, pak je ook veel zaken zelf op. Dat maakt het werk veelzijdig. Die...