Vacature

Netwerk & Security Specialist

Medior / senior

32-40 uur

Zoetermeer

December 6, 2023

De opdrachten hebben we, de klanten ook. Kan jij als de beste technologische infrastructuur beveiligen? Stel jij plannen op om ervoor te zorgen dat een computernetwerk of website niet geïnfiltreerd kan worden? Ben jij de nieuwe Netwerk & Security specialist die we zoeken?

Wij hebben verschillende opdrachten voor je klaarliggen afhankelijk van jouw kennis, ervaring en voorkeur, dus je kan direct aan de slag.

Hoe je dat doet en met wie? Dát laten we graag aan jou over! Jij bent de expert dus krijg je bij ons alle professionele vrijheid en verantwoordelijkheid voor het realiseren van resultaten.

Wat ga je doen bij ons?

Jij bent een ondernemende IT-pro die zijn of haar weg wel vindt. Functionele eisen van klanten kun je helder verwoorden en overbrengen naar collega’s. Als Netwerk- & Security Specialist ben je verantwoordelijk voor operationele processen. Die verantwoordelijkheid voel je en breng je over.

Met jou is het goed schakelen door je uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent daarom het eerste aanspreekpunt voor onze klanten.

Je voelt je comfortabel in een groeiende organisatie waar ondernemerschap, teamspirit en humor de boventoon voert.

Ethical hacker worden?

Laat je als Netwerk- & Security Specialist zien wat je in huis hebt? Dan kun je op termijn doorgroeien om Ethical Hacker te worden bij Aumatics en onze Ethical Hackers te ondersteunen.

Dit doe je alleen maar ook samen met je collega’s door middel van bijvoorbeeld kennissessies. Je draagt mede zorg voor een perfect gedocumenteerde netwerkomgeving van Aumatics. Daarnaast los je 3e-lijns storingen op van onze klanten, voer je onderhoud uit en implementeer je vernieuwingen.

Hebben we je al enthousiast gemaakt?

Wij bieden jou:

 • Vrijheid gecombineerd met professionaliteit. De focus ligt bij ons op output en resultaat;
 • Je werktijden zijn flexibel, je werkt normaal gesproken op kantoor en soms bij de klant;
 • Een uitstekend salaris, 25 vakantiedagen en we dragen bij aan een goed pensioen;
 • Je krijgt ook een leaseauto, premium laptop en een bijdrage voor een mobiele telefoon;
 • Interne begeleiding en certificeringsmogelijkheden zoals CCNA of een gelijkwaardige certificering (een vereiste om te halen bij ons als je die certificering nog niet hebt)
 • Een baan als hobby! Dagelijks fruit, gezamenlijke lunch, teamuitjes en een sportvergoeding;
 • En niet om op te scheppen, maar we hebben 21 echt leuke IT Engineers als collega’s!

Wat vragen we van jou

Jij hebt een sterke drive voor innovatie, je wil jouw kennis vergroten en verder ontwikkelen als Netwerk & Security Specialist. Dit maakt jou echt onmisbaar:

 • Een expert in OSPF en BSF, TCP/IP, Firewalls en SQL;
 • Een paar jaar ervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
 • MCSE 2012/2016 gecertificeerd;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Wat Aumatics anders maakt als Cloud System Integrator

Bij Aumatics geen strakke protocollen of dwingende structuur. Wij halen onze energie uit de informele werksfeer, humor en enthousiasme. Nieuwe innovaties in de IT, producten en uitdagingen: ze intrigeren ons en ze zetten ons op het spoor voor écht eigentijdse oplossingen voor onze klanten.

Dat blijft niet onopgemerkt! We worden geprezen om onze klantvriendelijkheid en korte oplostijden. We kennen onze klanten en vragen niet om klantnummers. We zijn immers persoonlijk en begrijpen dat als klanten ons bellen, ze snel geholpen willen worden.

Groei jij mee als Netwerk & Security Specialist?

Mis deze kans niet! Solliciteer direct. We reageren snel op jouw sollicitatie voor Netwerk & Security Specialist.

Als je hier enthousiast van wordt, of, wanneer je hier meer informatie over wilt, neem dan contact met ons op! Bel naar 085 489 12 40 of 06 143 321 21 en vraag naar Nicole Huisman of richt je e-mail aan n.huisman@aumatics.nl.

Of nodig jezelf uit voor een (virtuele) kop koffie-afspraak met onze technisch specialist Ralf. Hij vertelt je graag alles over deze functie.

By the way...

 • Wij scannen jouw social media
 • Er kan eventueel een psychologische test plaatsvinden
 • De aanvraag van een VOG is vast onderdeel van de procedure

Heb je interesse? Spreekt Aumatics jou ook aan? Laten we om de tafel gaan! Zo ontdekken we of we een match hebben. Stel je vraag of reageer direct!

Verhalen van hier: API op maandag, IPA op vrijdag

Kelt Landman: ‘Aumatics heeft mij kansen en vertrouwen gegeven’

Kelt Landman: ‘Aumatics heeft mij kansen en vertrouwen gegeven’

Mijn carrière bij Aumatics begon met een stage als MBO ICT beheerder. Dit betrof een meeloop stage. Na mijn stage bij Aumatics ben ik afgestudeerd als MBO ICT beheerder en ben ik gestart met de bachelor Bedrijfskunde. Tijdens mijn studie ben ik contact gebleven met...

Werken op het niveau van de grotere namen, maar dan flexibeler

Werken op het niveau van de grotere namen, maar dan flexibeler

‘Bij Aumatics heeft de informele cultuur de overhand, en dat werkt voor mij. Een plek waar je jezelf kunt zijn. Waar je niet de hele dag in pak hoeft rond te lopen of waar je moet opletten wat je doet of wat je zegt. Je kan dus lekker bezig zijn met de dingen die er...

Timo: ‘Veelzijdig werk in een goede werksfeer’

Timo: ‘Veelzijdig werk in een goede werksfeer’

Ben je op zoek naar een afwisselende baan in de IT? Die vind je bij ons, zonder twijfel. Door de samenwerking en het collegiale contact op de werkvloer heeft iedere dag iets bijzonders. En als ik een voorspelling mag doen: de komende tijd hebben wij uitdagingen...

Xander Bok: ‘We zijn hier niet van het micromanagement’

Xander Bok: ‘We zijn hier niet van het micromanagement’

Bij Aumatics geef je voor een groot deel zelf invulling aan je projecten. De grote lijnen worden uitgezet en daarna is het aan jou. Omdat je zelf verantwoordelijk bent voor het eindresultaat, pak je ook veel zaken zelf op. Dat maakt het werk veelzijdig. Die...