Frank

, Senior Cyber Security Officer

Werken op het niveau van de grotere namen, maar dan flexibeler

Kajal at the Aumatics squad

‘Bij Aumatics heeft de informele cultuur de overhand, en dat werkt voor mij. Een plek waar je jezelf kunt zijn. Waar je niet de hele dag in pak hoeft rond te lopen of waar je moet opletten wat je doet of wat je zegt. Je kan dus lekker bezig zijn met de dingen die er toe doen. Als je alleen op kantoor hoeft te zijn, kan een T-shirt best. Dat soort dingen.

Er kunnen wel degelijk momenten zijn dat je je nette pak tevoorschijn haalt. Door onze prestaties op de werkvloer doen wij wel degelijk mee met de grotere namen in deze wereld. Dan schuiven we aan voor de grotere, en moeilijke projecten.

Dat soort projecten pakken we op dezelfde manier aan als grote IT-dienstverleners. Maar daar bovenop bieden wij flexibiliteit, transparantie en snelheid waar onze klanten om vragen. Juist daarin maken wij het verschil. Om die reden zijn we een geduchte concurrent voor de grotere namen.

Ook partners als Palo Alto zien dat. Zo maak je met Aumatics al in een vroeg stadium kennis met nieuwe innovaties in de IT. Omdat ze weten dat wij kunnen omgaan met nieuwe technieken. Ze vertrouwen erop dat het bij ons in goede handen is en investeren in ons.’

Lees meer verhalen

Timo: ‘Veelzijdig werk in een goede werksfeer’

Timo: ‘Veelzijdig werk in een goede werksfeer’

Ben je op zoek naar een afwisselende baan in de IT? Die vind je bij ons, zonder twijfel. Door de samenwerking en het collegiale contact op de werkvloer heeft iedere dag iets bijzonders. En als ik een voorspelling mag doen: de komende tijd hebben wij uitdagingen...