Vacature

Senior Cloud Engineer (Azure)

Senior

32-40 uur

Zoetermeer

February 13, 2023

Wil jij werken aan cloudgebaseerde SD-WAN architectuur? Een nieuwe Azure-omgeving met een cloud-team? Of aan een moderne werkplek met Microsoft Endpoint Manager?

Wij hebben verschillende opdrachten voor je klaarliggen als Senior Cloud Engineer, afhankelijk van jouw kennis, ervaring en voorkeur, dus je kan direct aan de slag.

Hoe je dat doet en met wie? Dát laten we graag aan jou over! Jij bent de expert dus bij ons krijg je alle professionele vrijheid en verantwoordelijkheid voor het realiseren van resultaten.

Wat ga je doen bij ons

Samen met een fantastisch team adviseer je mooie MKB-organisaties tot grote klanten op het gebied van écht moderne cloudoplossingen en hun migratievraagstukken. De ene keer is dat een klein advocatenkantoor, de andere keer een groot drinkwaterbedrijf met 70 locaties.

Deze vraagstukken vertaal je naar een roadmap. Jouw expertise van Microsoft Azure en ervaring met Cloudprojecten komt hierbij goed van pas.

Met de requirements van de klant kom je terug naar ons kantoor in Zoetermeer. Hier maak je in samenwerking met het team een architectuurontwerp en de daarbij behorende functionele en technische designs. Deze implementeer je vervolgens als team bij de klant.

Indien nodig geef je functionele uitleg bijvoorbeeld door workshops aan de eindklant.

Hebben we je al enthousiast gemaakt?

Wij bieden jou:

 • Vrijheid gecombineerd met professionaliteit. De focus ligt bij ons op output en resultaat;
 • Je werktijden zijn flexibel, op kantoor en soms bij de klant;
 • Een uitstekend salaris, 25 vakantiedagen en we dragen bij aan een goed pensioen;
 • Je krijgt ook een leaseauto, premium laptop en een bijdrage voor een mobiele telefoon;
 • Interne begeleiding en certificeringsmogelijkheden zoals Foundation AZ900 (een vereiste om te halen bij ons als je die certificering nog niet hebt);
 • Een baan als hobby! Dagelijks fruit, gezamenlijke lunch, teamuitjes en een sportvergoeding;
 • En niet om op te scheppen, maar we hebben 21 echt leuke IT Engineers als collega’s!

Wat vragen we van jou

 • Je hebt je een sterke drive voor innovatie, je wil jouw kennis vergroten en verder ontwikkelen als Senior Cloud Engineer. Dit maakt jou echt onmisbaar:
 • Een expert in Azure/Cloudprojecten, cloud technologieën en virtualisatie (VMWare of Hyper-V);
 • Uitstekende kennis van en ervaring met Azure DevOps Server (TFS), consolidatie, compliancy / security, Visual Studio, VSTS, IAAS, OTAP;
 • Ervaring in een DevOps omgeving met continuous deployment;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Wat Aumatics anders maakt als Cloud System Integrator

Bij Aumatics geen strakke protocollen of dwingende structuur. Wij halen onze energie uit de informele werksfeer, humor en enthousiasme. Nieuwe innovaties in de IT, producten en uitdagingen: ze intrigeren ons en ze zetten ons op het spoor voor écht eigentijdse oplossingen voor onze klanten.

Dat blijft niet onopgemerkt! We worden geprezen om onze klantvriendelijkheid en korte oplostijden. We kennen onze klanten en vragen niet om klantnummers. We zijn immers persoonlijk en begrijpen dat als klanten ons bellen, ze snel geholpen willen worden.

Groei jij mee als Senior Cloud Engineer?

Mis deze kans niet! Solliciteer direct. We reageren snel op jouw sollicitatie voor Senior Cloud Engineer.

Als je hier enthousiast van wordt, of, wanneer je hier meer informatie over wilt, neem dan contact met ons op! Bel naar 085 489 12 40 of 06 143 321 21 en vraag naar Nicole Huisman of richt je e-mail aan n.huisman@aumatics.nl.

Of nodig jezelf uit voor een (virtuele) kop koffie-afspraak met onze technisch specialist Ralf. Hij vertelt je graag alles over deze functie.

By the way...

 • Wij scannen jouw social media
 • Er kan eventueel een psychologische test plaatsvinden
 • De aanvraag van een VOG is vast onderdeel van de procedure

Heb je interesse? Spreekt Aumatics jou ook aan? Laten we om de tafel gaan! Zo ontdekken we of we een match hebben. Stel je vraag of reageer direct!

Verhalen van hier: API op maandag, IPA op vrijdag

Kelt Landman: ‘Aumatics heeft mij kansen en vertrouwen gegeven’

Kelt Landman: ‘Aumatics heeft mij kansen en vertrouwen gegeven’

Mijn carrière bij Aumatics begon met een stage als MBO ICT beheerder. Dit betrof een meeloop stage. Na mijn stage bij Aumatics ben ik afgestudeerd als MBO ICT beheerder en ben ik gestart met de bachelor Bedrijfskunde. Tijdens mijn studie ben ik contact gebleven met...

Werken op het niveau van de grotere namen, maar dan flexibeler

Werken op het niveau van de grotere namen, maar dan flexibeler

‘Bij Aumatics heeft de informele cultuur de overhand, en dat werkt voor mij. Een plek waar je jezelf kunt zijn. Waar je niet de hele dag in pak hoeft rond te lopen of waar je moet opletten wat je doet of wat je zegt. Je kan dus lekker bezig zijn met de dingen die er...

Timo: ‘Veelzijdig werk in een goede werksfeer’

Timo: ‘Veelzijdig werk in een goede werksfeer’

Ben je op zoek naar een afwisselende baan in de IT? Die vind je bij ons, zonder twijfel. Door de samenwerking en het collegiale contact op de werkvloer heeft iedere dag iets bijzonders. En als ik een voorspelling mag doen: de komende tijd hebben wij uitdagingen...

Xander Bok: ‘We zijn hier niet van het micromanagement’

Xander Bok: ‘We zijn hier niet van het micromanagement’

Bij Aumatics geef je voor een groot deel zelf invulling aan je projecten. De grote lijnen worden uitgezet en daarna is het aan jou. Omdat je zelf verantwoordelijk bent voor het eindresultaat, pak je ook veel zaken zelf op. Dat maakt het werk veelzijdig. Die...