Kelt

, Proces en Marketing

Kelt Landman: ‘Aumatics heeft mij kansen en vertrouwen gegeven’

Kajal at the Aumatics squad

Mijn carrière bij Aumatics begon met een stage als MBO ICT beheerder. Dit betrof een meeloop stage. Na mijn stage bij Aumatics ben ik afgestudeerd als MBO ICT beheerder en ben ik gestart met de bachelor Bedrijfskunde. Tijdens mijn studie ben ik contact gebleven met Aumatics.

Aan mijn tijd bij Aumatics kwam een vervolg. Want tijdens mijn derde leerjaar van de bachelor Bedrijfskunde kreeg ik de kans om betrokken te zijn bij de implementatie van ISO27001 bij Aumatics, wat een geweldige leermogelijkheid bleek te zijn. Ik greep deze kans met beide handen aan en het was een periode met veel leermomenten en uitdagingen.

Het succes van de ISO implementatie tijdens mijn tweede stageperiode was een echte mijlpaal en ik was enorm blij toen ik een contract aangeboden kreeg. Tijdens mijn studie kon ik zeer bruikbare en relevante werkervaring op doen. 

Na het behalen van mijn bachelor werd ik beloond met een fulltime contract per 1 september bij Aumatics. De samenwerking tussen mij en Aumatics bleek een goede match te zijn.

Mijn collega’s staan altijd voor me klaar om mij te helpen bij vragen en problemen. Waardoor ik mezelf kon ontwikkelen en mijn vaardigheden kon verbeteren. 

Ik ben Aumatics dankbaar voor het vertrouwen dat ze in mij hebben en voor alle kansen die ze me hebben geboden.

Ik kijk er naar uit om nu full-time deel uit te maken van het Aumatics’ team en mijn carrière verder op te bouwen bij Aumatics. Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst brengt.

 

Lees meer verhalen

Timo: ‘Veelzijdig werk in een goede werksfeer’

Timo: ‘Veelzijdig werk in een goede werksfeer’

Ben je op zoek naar een afwisselende baan in de IT? Die vind je bij ons, zonder twijfel. Door de samenwerking en het collegiale contact op de werkvloer heeft iedere dag iets bijzonders. En als ik een voorspelling mag doen: de komende tijd hebben wij uitdagingen...